Една от най-гнусните лъжи е, че Съединените щати се намесват

...
Една от най-гнусните лъжи е, че Съединените щати се намесват
Коментари Харесай

Журналистът Константин Мишев разкрива пред ПИК дали САЩ имат общо с партията на Радев

Една от най-гнусните неистини е, че Съединените щати се намесват в българските избори. В това е безапелационен журналистът Константин Мишев в коментар за ПИК. Според него велика мощ като Америка въобще не хаби силите си да предрешава избори в дребна страна като България.

Ето и целия коментар за медията ни на Константин Мишев:

Няма американска политика на демократическо или републиканско държавно управление за намеса в изборите на демократична страна като България. И освен това страна, която е съдружник на Америка в отбранителния съюз НАТО.

Това е дезинформация! Родена или от заболели мозъци, или от съветските центрове за агитация. Изобщо не вярвайте, че Съединените щати имат нещо общо с президентската партия Политическа партия ПП. Или с други думи - Политическа партия значи не " Продължаваме промяната ", а ПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ.
свързани новини160701на 12.10.2021121013на 30.09.2021
Ако не ми вярвате, че Централно разузнавателно управление на САЩ не е основало епидемията СПИН или че няма кемтрейълс.... ваша работа.

Ако не ми вярвате, че Вашингтон не би подкрепил партия на военачалник Радев... ами ваша работа.

Но помислете малко. Защо Съединени американски щати биха застанали зад групировка на президент, който твърди, че щом се вее съветско знаме над Крим значи това е съветска територия? Или за какво от Белия дом биха дали поддръжката си на президент, който се опита с всички сили да осуети закупуването на американски изтребители Ф-16?

Ако на мен не ми вярвате.... ами помислете. Няма логичност. Не ви спирам да вярвате в тайни теории... било за имунизациите, било за поддръжката на Съединени американски щати за президента на България и синовете на лейтенат Шмид.
свързани новини424979на 30.09.2021
Просто ви приканвам към здрав разсъдък. Толкова ли е мъчно?

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР