Една от най-добрите столични пекарни за ръчен хляб с квас

...
Една от най-добрите столични пекарни за ръчен хляб с квас
Коментари Харесай

Промяната затвори хлебарница

Една от най-хубавите столични пекарни за ръчен самун с мая публично затвори порти. Това разгласи Шеф Анатоли Колев във Facebook страницата на „ Хлебчето “.

„ Уважаеми, фенове на моя самун. Искам да ви се извиня по тази причина,  че няма да мога да възстановя производството на моя самун! Ситуацията в Държавата би трябвало да се промени и да станат атрактивни изискванията за правене на бизнес в България, с цел да стартираме още веднъж! Дотогава остава вярата и хубавия спомен от качествения самун, който върших за вас! С почитание Шеф Колев “, написа той.

Не стават ясни детайлности за аргументите за крайната мярка, само че доста дребни бизнеси сега издъхват под натиска на непостижимите сметки за ток.

За проблем за пекарната се разбра в последния ден на предходната година.

„ Скъпи другари и фенове на същинския самун с жив мая, осведомяваме Ви, че през днешния ден 31.12.21г ще е финален работен ден за “Хлебчето ” и излизаме в зимна почивка за неопределен срок. Благодарим Ви за доверието и че ни дадохте опция да Ви радваме с неповторимият ни самун с жив мая “, написа тогава Колев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР