Една от най-добрите наемни убийци на наркобарона Ел Чапо, наричана

...
Една от най-добрите наемни убийци на наркобарона Ел Чапо, наричана
Коментари Харесай

Секси килърката на Ел Чапо умря мистериозно в леглото на любовник СНИМКИ

Една от най-хубавите наемни убийци на наркобарона Ел Чапо, наричана „ гангстерската Ким Кардашиян “, е открита мъртва в леглото на любовника си при неизяснени условия, написа „ Сън “.

35-годишната Клаудия Охоа Феликс е била началник на отряда за изтезания на мексиканския картел „ Синалоа “, отпред на който стоеше Хоакин Гузман-Ел Чапо преди да го екстрадират в Съединени американски щати.



Атрактивната брюнетка е открита мъртва в къща в град Кулиакан в северозападната част на Мексико.



Според локалните медии, 35-годишната жена умряла през нощта евентуално от белодробна аспирация. Засега не е ясно дали е станала жертва на принуждение или на случай.



Аспирация се получава, когато някой вдиша непознати тела, да вземем за пример течности, в белите си дребове, което предизвиква задушаване и гибел.



Според информациите, Клаудия отишла в нощен клуб в града, а по-късно се прибрала с мъж в дома му. Любовникът споделил, че се опитал да я разсъни, само че тя не дала отговор, по тази причина той се обадил в полицията.



Прокурор разгласи, че в тялото ѝ са открити алкохол и други вещества и че е умряла от задушаване.



Сочната брюнетка е работела като модел и е имала връзка с Родриго Аречига, по-известен като Ел Чино Антракс. Той бил главатар на бандата „ Антракс “, която била обвързвана с клана „ Синалоа “, преди да го вкарат в пандиза.



Самата Клаудия била наричана „ Императрица Антракс “.

Тя имала брак и с наркотрафиканта на „ Синалоа “ Ел Чаво Феликс, от който има три деца. След ареста на Ел Чино Антракс („ Китайския Антракс “) Феликс оглавил бандата, която траяла да извършва мокри поръчки за хората на Ел Чапо.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР