Една от най-добрите български тенисистки Изабелла Шиникова даде интервю за

...
Една от най-добрите български тенисистки Изабелла Шиникова даде интервю за
Коментари Харесай

Изабелла Шиникова пред Sportal.bg: Имам нивото да съм в топ 50


Една от най-хубавите български тенисистки Изабелла Шиникова даде изявление за Sportal.bg в началната си фаза на възобновяване на тренировките. 167-мата в света показа, че съгласно нея има нужното равнище, с цел да влезе в топ 50, тъй като е играла доста постоянно с тенисистки оттова и може да направи съпоставяне. Шиникова счита, че всичко е въпрос на подготовка и положени старания от нейна страна.
 Открита подготовка на тенисистите Виктория Томова, Изабела Шиникова и Александър Лазаров @@@

“Много добре се усещам. Тренирам всеки ден с Тодор Енев и той доста ми оказва помощ да вляза в кондиция по-бързо. Още не е несъмнено по кое време ще се възобновят шампионатите. Надявам се да е допустимо най-скоро. Когато разгласят календара, тогава ще го прегледам и ще реша къде да вземам участие, в този момент още не е доста явен.

Надявам се най-много да нямам травми и да има шампионати, а пък аз ще дам всичко от себе си да ходя напред и да се представям добре. В тениса бленувам за топ 50, топ 20. Зависи от здравословното положение, от тениса, а и от пандемията, тъй като в този момент не се знае по какъв начин ще се развият нещата.

 Открита подготовка на тенисистите Виктория Томова, Изабела Шиникова и Александър Лазаров @@@
Играла съм с доста тенисистки от топ 50 и по-нагоре, неотдавна играх с някогашната номер 5 Сара Ерани. Тенисът доста се е развил през годините, само че считам, че имам нужното равнище. Трябва да положа много старания да се приготвя добре и да доближи дотам”, сподели Шиникова.

Вижте и чуйте във видеото цялостното изявление на българската тенисистка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР