Една от най-динамичните и бързо развиващи се компании в Пловдив

...
Една от най-динамичните и бързо развиващи се компании в Пловдив
Коментари Харесай

Служителите на „Профилинк“ дариха живот в навечерието на Кол...

Една от най-динамичните и бързо разрастващи се компании в Пловдив - „ Профилинк “, провежда огромна акция по кръводаряване в навечерието на коледните празници. Съвместно с Районен център за трансфузионна хематология, близо 60 чиновници на компанията подариха кръв и по този начин помогнаха да бъдат избавени доста човешки животи.

Жестът на „ Профилинк “ идва в най-подходящото време за кръвна банка в Пловдив, тъй като около празничните дни кръводарителите внезапно понижават. От компанията споделиха пред „ Марица “, че считат да трансфорат самодейността в годишна традиция преди празниците. Самата акция по кръводаряване е траяла два дни.

По време на пандемията броят на кръводарителите освен в Пловдив, само че и в цялата страна е сензитивно намалял, по тази причина и от Районния център за трансфузионна хематология адмирират сходни акции на бизнеса. Давайки положителния образец, „ Профилинк “ затвърждава своята обществено виновна фирмена политика и се потвърждава като една от фирмите с идея под тепетата.



Служителите също посрещнаха концепцията задушевно. По време на акцията по кръводаряване те споделиха, че на драго сърце са подкрепили самодейността на работодателя си и се надяват техният образец да въодушеви и други. По време на двудневната акция (провела се предишния понеделник и петък) в индустриалните бази на „ Профилинк “, дарената кръв от 60 чиновници може да избави животите на близо 150 души в пловдивските лечебни заведения.

С тази акция „ Профилник “ изпраща година, в която макар пандемията, компанията продължи да се развива и да бъде част от гръбнака на локалната стопанска система. През март сдружението разгласи, че реинвестира в Пловдив, стартирайки изгpaждането на нов зaвoд на стойност 39,7 млн. лева в индycтpиaлнa зoнa " Mapицa ", чacт oт Tpaкия икoнoмичecкa зoнa. Освен това, пловдивската компания влага и в умни машини и технологии за цифровизация и автоматизация на индустриалните процеси.



От управлението на компанията са безапелационни обаче, че вложенията както в техника и възстановяване на индустриалните процесите са основни за развиването на един бизнес, по този начин и подобряването на изискванията на труд и вложенията в човешки капитал. През тази година водачът в страната в производството на PVC профили за прозорци и порти го потвърди, като влага в построяването на нов ресторант за своите чиновници. За всички са обезпечени безвредни условия на труд, а за отмора са обособени специфични зони.

Пред „ Марица “ от „ Профилинк “ разкриха, че вратите на сдружението постоянно са отворени за амбициозни и енергични хора, които се стремят към добра професионална реализация, а сходни обществени и публични акции като коледното кръводаряване ще се трансфорат в традиция за компанията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР