Една от най-дългогодишните двойки в телевизионерските среди се е разпаднала

...
Една от най-дългогодишните двойки в телевизионерските среди се е разпаднала
Коментари Харесай

Истински кошмар споходи Мариана Векилска след фаталните 13 години брак със Симеон Колев

Една от най-дългогодишните двойки в телевизионерските среди се е разпаднала с гръм и тропот. От една година бракът на водещата на „ Тази събота ” и „ Тази неделя ” по bTV Мариана Векилска и нейният сътрудник и брачен партньор Симеон Колев, грубо куцал, написа в. " Уикенд ".
Въпреки че мислят за бракоразвод, двамата останали да живеят под един покрив в просторната 2-етажна къща на Симо в столицата.

Според сътрудници на публицистиката, повода за разрива била привършване на връзките сред двамата . Мариана и Симеон се разделили без грозни подиуми и кавги и решили всеки да продължи напред. Все още не е ясно дали двойката възнамерява формален бракоразвод. Че бракът им куца стана ясно и на първия образователен ден в Италианския колеж, където 12-годишният им наследник Момчил е възпитаник.

Всяка година Мариана и Симеон дружно изпращаха сина си, само че на последния 15 септември Векилска бе сама. Водещата единствено загатна за измененията в персоналния си живот. През последните месеци Мариана кръстосва до разнообразни кътчета на страната ни в компанията на приятелки. Симеон пък изтри персоналния си профил във " Facebook " и се отдаде на постове в интернет уебсайт, където се изявява като създател.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР