Една от най-дълго чаканите игри на Ubisoft от последните години

...
Една от най-дълго чаканите игри на Ubisoft от последните години
Коментари Харесай

Слух: Beyond Good and Evil 2 е все още в ранен етап на разработка

Една от най-дълго чаканите игри на Ubisoft от последните години може и по този начин да не се появи. Става дума за продължението на Beyond Good and Evil.

Анонсирана преди повече от 15 години Beyond Good and Evil 2 си остава с няколко концептуални рисунки и малко геймплей видео. През годините бяхме очевидци на продължително мъртвило, на въодушевени обещания от страна на Ubisoft, само че в общи линии, появяването си остава в областта на незнайното. През тази седмица се появи въпреки всичко някаква информация – публична и неофициална – по тематиката.

Става дума за материал, оповестен в Insider Gaming на Том Хендерсън, в който се твърди, че работата по Beyond Good and Evil 2 е била стартирана изначало, евентуално скоро показания геймплей към играта. Хендерсън е получил материали, свързани с сегашното положения на Beyond Good and Evil 2 и провеждащите се от това лято външни проби.

„ Insider Gaming научава, че както външните, по този начин и вътрешните проби на играта са траяли през цялото лято, като някои от източниците споделят, че самите Ubisoft са изразили мнението си пред късметлиите, съумели да се допрян до тестванията, че играта се намира в ранен стадий на разработка “, пишат Insider Gaming.

Изображенията и другите материали, до които Хендерсън е получил достъп били доказателство за казаното, като на тях се виждат голи планети и блокови структури по тях, които са лишени от всевъзможни елементи.

Запитани по отношение на сегашното развиване на играта, Ubisoft декларират, че работата по Beyond Good and Evil 2 върви по проект и екипът работи интензивно за да задоволи високите цели, които се слагат пред тях.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР