Една от най-честите сексуални фантазии на мъжа е това да

...
Една от най-честите сексуални фантазии на мъжа е това да
Коментари Харесай

Как да си признаем, че си падаме по грубия секс

Една от най-честите полови мечти на мъжа е това да господства над дамата. Тази визия обаче напълно не е възбуждаща единствено за мощния пол.

Оказва се, че дамите се разпалват доста, когато усещат мощта на мъжа до себе си. Белезници, завързване на очите или ръцете, и по-груб секс са измежду нещата, които работят на дамите извънредно възбуждащо.

Всяка втора жена споделя, че няма нищо неприятно в шамарчетата, само че единствено когато се случват по време на буен секс. Не инцидентно трилогията " 50 нюанса " пожъна подобен грамаден триумф.

 Снимка 286655

Ако вие си падате по еротичните грубости, не трябва да се притеснявате да го покажете на колегата си, тъй като той най-вероятно ще бъде доста удовлетворен. Все отново е хубаво да го извършите тактично, а не да го стреснете с някакво по-странно предпочитание в сюблимен миг.

Като начало е хубаво да решите какво тъкмо желаете - дали желаете да включите избрани секс играчки или просто имате потребност от по-груби милувки.

 Снимка 328748

Говорете с индивида до вас, не го изненадвайте, когато към този момент секса е почнал, тъй като има възможност да потушите огъня. Има хора, които имат потребност от миг на осмисляне на обстановката, преди да се впуснат в приключението.

Бъдете откровени като споделяте желанията си. Ако индивидът до вас няма предубеждения във връзка садо-мазо прекарванията, даже диалогът ще ви подейства като афродизиак.

 Снимка 330971

Ако въпреки всичко сте пропуснали моментът с приказките, а по време на любовната игра ви се прииска той да затегне хватката, може да го ухапете леко, да притиснете тялото му (или нейното) с вашето, като посредством вашите придвижвания да покажете, че бихте желали малко по-груб секс.

Най-вероятно сътрудникът ви ще продължи самодейността, а на идващ стадий ще поговорите и за вашите полови мечти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР