Една от най-честите причини за стомашния дискомфорт е проявата на

...
Една от най-честите причини за стомашния дискомфорт е проявата на
Коментари Харесай

Нов продукт бори причинителя на язва без антибиотик

Една от най-честите аргументи за стомашния дискомфорт е проявата на деяние на една от най-вредните и устойчиви бактерии - Хеликобактер Пилори.
Според статистиките, над 50% от популацията на света са носители на бактерията, като при множеството тя не демонстрира своята настъпателност. Тя живее в храносмилателната ни система и при избрани условия води до развиването на гастрит и язва.
Все още не е изцяло ясно по какъв начин Хеликобактер Пилори попада в човешкото тяло. Предполага се, че заразяването се случва още в детска възраст. Предаването става посредством храни, които не са измити добре, посредством пиянство от една и съща чаша и даже от целувка.
 Снимка
Австралийците Бери Маршал и Робин Уорън откриват, че съществена причина за гастрите и язвата е точно Хеликобактер Пилори, за което през 2005 година им е присъдена Нобелова премия. Към днешна дата Световната Здравна Организация признава бактерията за най-честия извършител на рак на стомаха.
Доскоро лекуването на инфекцията с Хеликобактер Пилори се състоеше най-вече в комбинирането на разнообразни антибиотици и артикули, които потискат киселинността в стомашните сокове, а от време на време се включваха и артикули, които образуват предпазен филм върху лигавицата. Бактерията има висока резистентност към антибиотици, заради което се постанова банкет по едно и също време на най-малко три типа антибиотик, само че даже и това не дава 100% сигурност за изцеление.
Български експерт, приключил университета „ Харвард “, открива вариант на добре познатата бактерия Лактобацилус Булгарикус в цвета на старопланинското кокиче. Той открива, че този вариант (GLB44) с комерсиалното название ПроВиотик е кадърен да убива едни от най-коварните бактерии като Салмонела, Ешерихия Коли, Листерия и даже Хеликобактер Пилори . В морковен сок без каквито и да е консерванти получава артикул, единственият по рода си ПроВиотик . Резултатите му са доказани от Медицинската лаборатория в Харвард.
 Снимка

Прочутият български гастроентеролог проф. Б. Владимиров се причислява към екипа и прави медицински проучвания с ПроВиотик в УМБАЛ „ Царица Йоанна-ИСУЛ “ върху пациенти, които страдат от Хеликобактер Пилори. 94% от тях са се подобрили без намесата на антибиотик или различен препарат.
ПроВиотик се предлага под формата на таблетки за смучене, капсули и сашета за деца, а най-новата форма ПроВиотик Хеликобактер съдържа 7.5 милиарда живи бактерии Лактобацилус Булгарикус GLB44 в една таблетка.
 Снимка

ПроВиотик Хеликобактер
е изцяло естествен, растителен артикул, не съдържа никакви консерванти, алергени и е изцяло безопасен. Поръчайте го в този момент на www.smartbio.bg
PR обява
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР