Една от най-честите причини за раздяла е изневярата. Според някои

...
Една от най-честите причини за раздяла е изневярата. Според някои
Коментари Харесай

Вижте знаците, когато той ви изневерява

Една от най-честите аргументи за разлъка е изневярата. Според някои западни проучвания, изневярата може да се наследи, също както някои зависимости. Когато започваме нова любовна връзка, за нас е значимо да има преданост в нея, да можем да изградим доверие към мъжа до себе си. Да знаем, че той не би изневерил, както някой предходен сътрудник.

Има един типаж мъже, които са серийни измамници в любовта. Изневярата не им е непозната и даже да имат прелестна партньорка, прелестна любовна връзка, рано или късно изневеряват.

Кои са признаците, че той носи изневярата в кръвта си?

1. Той към този момент има история на невярност. Хората са два-три пъти по-склонни да изневеряват във връзки, в случай че са изневерявали на сътрудниците си в предишното.

2. Имат „ боязън “ от обвързване. Изневеряващият мъж може да се опита да поддържа постоянна любовна връзка. Но изневярата е неговият проект за поддържане на персонална независимост във връзката, защото страхът от обвързване може да не се дължи единствено на разочароващи връзки в предишното, а и на предпочитание да не се губи чувството за независимост.

3. Говори зле за някогашните си партньорки. Изневеряващият мъж рядко ще признае за свои неточности в минали връзки. Той е по-склонен да бъде безсрамен, когато става въпрос за предишните си партньорки. Непризнаването на виновност е опрощение, че дейностите на някой различен са го предиздвикали да се държат по този метод.

4. Той става доста загадъчен с технологиите. Ще крие телефона си, чатовете си, може даже да поддържа скрити чатове. Когато се опитате да видите с кого комуникира, той ще заеме отбранителна позиция.

5. Обсипват ви с дарове. За да компенсират изневярата, някои изневеряващи мъже се пробват да компенсират дейностите си, правейки разнообразни приятни жестове към партньорката си. Понякога обаче идват на инцидентен принцип, изключително в случай че мъжът не е великодушен и това е мотив за подозрение.

6. Не приказва за бъдещето с вас. Дори и да имате публична любовна връзка, доста мъже, които са склонни да изневеряват, не могат да си показват дълготрайно бъдеще с партньорката си. Те заобикалят диалозите за „ предприемането на идната стъпка “, без значение дали това се отнася за общо общуване, брак, деца.

7. Често флиртува. Открито, сякаш несъзнателно, сякаш не е това, което наподобява. Флиртуващото държание е най-очевидният знак. Разбира се, даже и да споделите какво ви прави усещане, той ще стартира да отхвърля.

8. Заглежда се по други дами. Мъжете се заглеждат и това е обикновено. Само че изневеряващият мъж го прави по-явно. Той не се усеща, само че не изпитва и терзания, че във ваше наличие заглежда други дами.

9. Вашите другари и близки пораждат терзания. Понякога околните ни хора са склонни да виждат неща за любовната ни връзка, които ние като че ли не виждаме. Те могат да виждат флиртуващо или потайно държание и да ви споделят опасенията си. Това не е гаранция, че обичаният човек ви мами, само че можете да станете малко по-наблюдателни.

10. Той ви е изневерявал преди. За страдание, в случай че вашият сътрудник ви е изневерявал преди, има възможност това още веднъж да се случи.

11. Чувствате се тревожни. В една постоянна връзка сътрудниците взаимно се доверяват. Но в случай че във времето интуицията ви се е оказала вярна за някои неща, свързани с невярност от страна на колегата ви, то ще ви бъде мъчно да му имате непрекъснато доверие.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР