Една от най-богатите жени в Русия загина в неделя при

...
Една от най-богатите жени в Русия загина в неделя при
Коментари Харесай

Една от най-богатите жени в Русия загина при катастрофа

Една от най-богатите дами в Русия почина в неделя при злополука с дребен частен аероплан в Германия, предадоха осведомителните организации.
Петдесет и петгодишната Наталия Филева, съсобственик на втория по величина въздушен транспортьор на Русия - "Ес7 Груп " (S7 Group), е пътувала на борда на едномоторен шестместен аероплан "Епик ЕлТи " (Epic LT), който се разрушил и изгорен в полето, до момента в който правел заход за кацане на дребното летище Егелсбах към 15,30 ч. в неделя, оповестиха от компанията на Филева.
Бизнес изданието "Форбс " прави оценка благосъстоянието на Наталия Филева на 600 милиона $.
Наталия Филева е съсобственик на компанията "Ес7 Груп ", която е втората по величина след "Аерофлот ", показва Ройтерс. Асошиейтед прес добавя, че "Ес7 Груп " има база на московското летище Домодедово и лети до 150 дестинации в 35 страни, употребявайки 56 самолета "Еърбъс " и 23 "Боинг ". Съпругът на Филева - Владислав, е посочен като ръководител на борда на шефовете във финансови документи на уеб страницата на компанията за третото тримесечие на 2018 година, показва АП.
Германската полиция заяви, че наподобява на борда на самолета са се намирали двама пасажери и един водач. Самолетът пътувал от Кан (Франция) към Егелсбах, който се намира на към 10 км южно от Франкфурт. Представител на локалната полиция заяви, че самолетът, на който се допуска, че са пътували двама съветски жители, е изцяло изгорен, което ще затрудни идентификацията на жертвите. Отломките са пръснати в радиус от 20 метра от мястото на злополуката.
Компанията "Ес7 Груп " удостовери гибелта на Наталия Филева и изрече съболезнования на фамилията, оповестяват осведомителните организации.
За другите двама души на борда към този момент няма информация, отбелязва Ройтерс.
Германските авиационни управляващи проверяват повода за злополуката. Според представител на Германската работа за сигурност на полетите водачът може да е изгубил надзор над машината при маневра преди кацането.
Други двама души починаха при пътно-транспортно произшествие, обвързвано със самолетната злополука, оповестява АП, като се базира на ДПА. Полицейски автомобил, реагирал на самолетната злополука, се блъснал челно с друга кола, при което трима служители на реда са тежко потърпевши, а двамата пасажери в другия автомобил са починали, оповестява АП.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР