Една от най-бързо развиващите се компании за изнесени услуги в

...
Една от най-бързо развиващите се компании за изнесени услуги в
Коментари Харесай

Международна HR агенция предлага атрактивни възможности...

Една от най-бързо разрастващите се компании за изнесени услуги в България ще разшири доста екипа си в Пловдив и в тази връзка търси да назначи огромен брой претенденти, оповестиха от международнатаагенция за асортимент на личен състав Manpower.

„ Компанията предлага чудесни условия на работа, високи заплати, кариерно развиване и доста спомагателни обществени придобивки. Например всеки чиновник има достъп до фитнес залата и студиото за хубост на компанията, както и доредовните частни празненства и тиймбилдинги, които се провеждат. Работодателят също предлага ваучери за храна, в допълнение здравно обезпечаване, карта за спорт и при нужда - безвъзмезден превоз до работното място “, прецизираха от организацията.

Не е наложително претендентите да имат предходен трудов опит. Работата е подобаваща за студенти заради опцията за разнообразни смени и гъвкавото работно време. Единственотоизискване към претендентите, които заявят интерес към свободните позиции, е да владеят чудесно британски език.

Ако търсите постоянен старт на професионалната си кариера, обадете се още в този момент на 0879 274 115 и 032/ 941 654или изпратете CV на имейл адрес [email protected]. Бъдещето е във вашите ръце!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР