Една от най-атрактивните родни риалити звезди Андрей Едрев, съпругата му

...
Една от най-атрактивните родни риалити звезди Андрей Едрев, съпругата му
Коментари Харесай

Риалити звездата Андрей Едрев живее и върти бизнес в Бали

Една от най-атрактивните родни риалити звезди Андрей Едрев, брачната половинка му Гергана Сапунджиева и децата им Бориса и Александър, на 3 и 4 годинки, живеят на остров Бали и Андрей там развива своя бизнес.

Плейбоят от Бургас се прочу с присъединяване си в „ Острова на изкушенията “ през 2008 година, където взе участие и Русата Златка, като двамата имаха там много срамни осъществявания.

В наши дни на Бали, плейбоят и жена му имат огромна къща с градина и басейн, две гледачки за децата и готвач, който подготвя вкусна храна за цялото семейство.

Синът и дъщеричката му въпреки и още дребни към този момент знаят 3 езика - родния български език, британски и индонезийски.

Едрев споделя, че там е тяхното място, живеят свободно, измежду красива природа, а децата се гмуркат в океана и нямат боязън от нищо.

За него доста е значим бащинския образец, който той дава на децата си, учейки ги на най-съществените житейски неща.

В Бали хората живеят умерено и щастливо, тъй като нямат нашите страхове за оцеляване - че ще загинат от мраз или от апетит или от каквото и да било.

Липсата на тези страхове ги прави спокойни и щастливи, разяснява нравите на локалните Едрев.

По отношение на бизнеса, риалити участникът е уверен, че на Бали бизнес се прави по-лесно, тъй като никой от страна на управниците не се пробва да те спъва и да те ограбва с непостижими налози.

" Създаваш нещо, реализираш го и печелиш от него, а не като в България ", споделя Едрев.

Бизнесът на някогашния плейбой на Бали е обвързван с рентиерство.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР