Една от най-атрактивните новинарки в Би Ти Ви - Гена

...
Една от най-атрактивните новинарки в Би Ти Ви - Гена
Коментари Харесай

Гена Трайкова се занемари още повече и от зимата! Седи си без мъж, за сметка на което яко яде, пие и пуши като комин

Една от най-атрактивните новинарки в Би Ти Ви - Гена Трайкова, е изгубила момичешкия си сексапил и е замязяла на същинска матрона, цъкат разочаровано нейни сътрудници, облизвали се до неотдавна по русокоската, научи HotArena.

Останала без мъжка компания в леглото, русокоската се е отдала на нездравословни удоволствия – ястие, пиянство и пушене, което се отразило много зле на фигурата ѝ.

Преди броени дни кореспондент на „ Таблоид ” засече амбициозната журналистка да си купува цигари от денонощен магазин до пазара „ Борово ” късно вечерта. Гена изскочи бързо от такси, спряло на булеварда, и се шмугна в магазина, където напазарува няколко кутии български цигари, след което още веднъж се върна в жълтата кола и отпраши в незнайна посока. 

Сядайки на седалката зад бакшиша, Гена незабавно припали, очевидно обзета от никотинов апетит. Трайкова наподобява отиваше на късно посетители, тъй като се бе нагиздила като за специфична вечер в настоящото турскосиньо. Блондинката бе облякла ефектна дълга рокля, тук-там много транспарантна, а косата си бе хванала с диадема в същия цвят. Към тоалета вървеше голяма маркова чанта с няколко нюанса разлика от роклята, която Гена даже не съумя да закопчае, откакто докопа папиросите, тъй като бързаше към таксито, с цел да не ѝ не надуе сметката от дългия престой. 

Тоалетът обаче не стоеше на фигурата ѝ с задоволително съблазън, както едно време. Макар че покриваше по-голямата част от наедрялото ѝ тяло, личеше, че мацката доста се е деформирала от непотребните сланинки. Вместо да наподобява елегантна и изтънчена, Гена изпълваше дрехата прекомерно доста, а тънките презрамки подчертаваха дебелички плещи. Нейни сътрудници потвърдиха, че хубавицата крее измежду несметно ядене и пийване, от което даже лицето ѝ станало пухкаво. „ Е, не е тая кокона, която беше. Променена е доста. ”, разясниха тв звездата и чакащите на близката спирка столичани. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР