Една от най-атрактивните жени във „Фермата“ Живка е женена за

...
Една от най-атрактивните жени във „Фермата“ Живка е женена за
Коментари Харесай

Живка от Фермата женена за колега

Една от най-атрактивните дами във „ Фермата “ Живка е женена за собствен сътрудник и съгражданин, видя първи Hotnews.bg . Във визитката си в предаването тя изясни, че е на 39 години, от Казанлък, само че живее в Гьотциз, Австрия. Шофьор е на високопланински камион. Мъжко момиче, което се е преборило за своето оцеляване. Преди 7 години фамилията ѝ претърпява компликации. Първо тя, а по-късно мъжът ѝ и двете ѝ деца отпътуват за Австрия. И двама през днешния ден въртят кормилото по пътищата.

Съпругът на Живка Галин Ганев е приключил професионалната гимназия по превоз в Казанлък и е почитател на тежките камиони. Семейството има две деца-момче и момиче. "Щом съм тук, значи аз съм новия победител във „ Фермата “, разгласи при влизането си в предаването Живка. Все повече фенове преценят, че думите й не са просто фукане, а същинска поръчка от водач.

Въпреки че първоначално шофьорката не бе измежду най-долюбваните в предаването, тя се демонстрира като един от най-хубавите фермери на седмицата и справедливо печели уважението на останалите участници
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР