Една от нашумелите в последно време блондинка Кинси Волански за

...
Една от нашумелите в последно време блондинка Кинси Волански за
Коментари Харесай

Скандална блондинка разгорещи инстаграм с чисто гол кадър /снимки/

Една от нашумелите напоследък русокоска Кинси Волански за следващ път притегли вниманието към себе си. През предходната година тя си завоюва международна популярност, нахлувайки на терена по време на финала на Шампионската лига сред британските "Ливърпул " и "Тотнъм " (2:0) в Мадрид, където потича на терена в много нищожно облекло.
Сега русокоската е под карантина дружно с друга секс бомба и модел в Инстаграм Деми Роуз поради пандемията от ковид. Двете се снимаха по какъв начин събират слънчеви лъчи в градината и освен това чисто голи.
Красавиците разгласиха фотографията на своите профили едновременно. "Партньор по карантина ", написа Роуз под своята фотография. Брюнетката има 13,5 милиона почитатели в обществената мрежа, до момента в който тези на Волански са 3,6 милиона, огромна част от които набрани след финала на Шампионската лига предходната година.
През февруари Волански опита да нахлуе на терена и по време на финала на Супербоул, само че защитата осуети желанията, а тя се оплака, че гардовете са били груби и са създали синини по ръцете.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР