Една от може би най-успешните дами на родната журналистика не

...
Една от може би най-успешните дами на родната журналистика не
Коментари Харесай

Венелина Гочева събира завистливи погледи с класна визия

Една от може би най-успешните дами на родната публицистика не стопира да удивлява публиката с класа и непреходна грациозност. Тя излъчва едно мъчно достижимо достойнство с безупречния си жанр, държание, изказ и безкомпромисна гражданска позиция.

 

За разлика от други известни персони, наличието й в общественото пространство е строго премерено и тя посещава единствено събития, отдадени на скъпи за сърцето й хора. Въпреки това, появяването й на министър председатели и бенефиси събира завистливи погледи поради безупречността й на същинска кралица, примесена с щипка чудатост и несъмнено, съвършения блонд в косите, станал нейна запазена марка.

 

Такава я виждаме паралелно до Илияна Раева на интернационалния шампионат по художествена гимнастика Sofia Cup дни преди Великден, когато издателката пристигна персонално да поддържа родните грации и сервира благодарност на Раева за триумфите на младите ни очаквания. Гочева събра погледите на публиката със непоколебим и в същото време съвременен кожен панталон, комбиниран с обемна чанта от същата материя, а ефирната черна риза, смесен с топ от дантела разчупваше строгостта на монохромната композиция.

 

Отново в черно, само че този път една концепция по-сдържано, Гочева изгря в Българската национална телевизия, където пред микрофона на Георги Любенов презентира шестте трактата за международната история от сборника “Лидерството ” на Хенри Кисинджър. Книгата излиза на пазара с клеймото на ръководената от нея издателска къща и сервира на публиката тематики, които в подтекста на най-новата ни история звучат повече от настоящо. Подобаващата на мотива съвестност беше подчертана от класическата суровост на тоалета й, а обемните златни копчета правеха предпазлив намек за храброст и обич към високата стойност. Точно по националната телевизия журналистката показва на публиката друго вдъхновяващо фешън скимване - диоптрични очила с дебела рамка, чиято форма препраща към непреходния модел “авиатор ”, въпреки и с щипка интелектуалност.  Със същата визия Гочева насочи сърдечен привет към един от най-ярките посланици на в. “24 часа ” – журналиста Георги Милков на премиерата на  “Истории без багаж ”.

 

Венелина е позната измежду близки и сътрудници като обожател на минимализма освен в облеклото, само че и на трапезата. Дисциплината, в комбиниране с любовта към здравословния живот са си споделили думата и тя посрещна рождения си ден на 14 април с фигура, която може да служи за образец на мнозина сътрудници в гилдията, а и освен. Както можем да се досетим, мнозина любопитстват с какъв режим тя съумя да придобие впечатляващите си ограничения. Тайната, която Ви споделяме под секрет е позитивизъм, здрава работа, почитание към близък и несъмнено - любовта, която госпожа Гочева абсолютно раздава.

Тагове: Венелина Гочева Илияна Раева на Георги Любенов Хенри Кисинджър Георги Милков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР