Една от младите звезди на модерния фолк навърши 20 години. 

...
Една от младите звезди на модерния фолк навърши 20 години. 
Коментари Харесай

Денис Теофиков на 20, изненада феновете с нов дует

Една от младите звезди на модерния фолк навърши 20 години. 

Денис Теофиков отпразнува рожден ден, като получи десетки честитки от близки, сътрудници и почитатели.

Денис се трансформира за доста малко в тийн кумир за младите. Изненадите за Денис занапред предстоят, само че той самият също има изненада за публиката. 

Виж още:

В деня на неговия рожден ден бе показана новата му ария, която е дует с не кого да е, а една от най-харесваните и одобрени певици – Анелия. Парчето носи заглавието " Милион ".

Последните седмици са много дейни за Денис, който с изключение на дуета с Анелия, показа и друго парче, в което си партнира с още реализатори. 

Парчето " Не се отхвърлят " продължава да държи челни места в интернет музикалните ранглисти, а меломаните са безапелационни, че това е един от сигурните шлагери на Лято 2020.

Виж още:

По всичко проличава и че Денис Теофиков ще бъде сексимволът в родния поп-фолк, който постоянно ще виждаме в разнообразни връзки с настоящи имена от шоубизнеса.

Припомняме ви, че при започване на предходната година той приключи връзката си с Десита, която размени с друга аткрактивна дама, а по-късно се появи информация за връзка с по-голямата от него певица Ариа. Имаше и изказвания, че Теофиков има връзка с по-голяма от него колежка, която на всичкото от горната страна е и обвързана. 

Виж още:

Изображение: Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР