Една от медийните новини от настоящата седмица е, че водещата

...
Една от медийните новини от настоящата седмица е, че водещата
Коментари Харесай

Дъщерята на Мира Добрева върви по нейните стъпки, а и е неземно красива! Вижте я!

Една от медийните вести от актуалната седмица е, че водещата Мира Добрева слиза от ефир. Ще продължи да продуцира, само че чаровната ѝ усмивка ще остане зад камера. Именно тази вест ни накарад а се сетим за Лора, дъщерята на Мира Добрева, която май върви самоуверено по стъпките на майка си.

Виж още: Дъщерята на Ванко 1 - по стъпките на Николета Лозанова! Вижте 16-годишната дама

Лора е публицист по обучение, маркетолог по специалност и инфлуенсър по предопределение. Освен това е необикновено красива и супер чаровна:

Виж още: И тя порасна: Дъщерята на Еминем сподели секси форми на Хаваите

Казват, че крушата не пада по-далеч от дървото и сме склонни да се съгласим в този случай. А Лора е едно в действителност слънчево младо момиче, от чийто Instagram профил оставаме с усещане, че граби от живота с цялостни шепи и това същински ѝ подхожда. 

Виж още: Дъщерята на Цеци Красимирова потегли по нейните стъпки! Вижте Джудит!

Още по време на присъединяване на Мира Добрева във VIP Brother видяхме Лора и на дребния екран в ролята на покровител за майка си. А че двете са доста близки, журналистката постоянно се хвали - посредством красиви общи фотоси или думи, които могат да разчувстван всеки.

Освен специалността, образованието и постоянното наличие в обществените мрежи, прави усещане, че за Лора и модата е прелъщение. Е, с каквото и да продължи да се занимава, ние ѝ пожелаваме попътен вятър.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР