Една от марките в българския футбол - , е напът

...
Една от марките в българския футбол - , е напът
Коментари Харесай

"Светлина в тунела": Локомотив София си намери солиден спонсор?

Една от " марките " в българския футбол - , е напът да си откри стабилен спонсор, оповестява в днешния 15 декември вестник " 24 часа "!
Става въпрос за гръцка букмейкърска компания, която напълно скоро се чака да се появи на българския пазар, твърди изданието. От близо 6 години насам предприемачът Иван Василев устоя " железничарите " съвсем самичък и съумя да ги върне в Елита на България през сезон 2021/22.
Очевидно Василев се оправя добре с тази задача, защото Локо София е един от дребното тимове в Първа лига, който няма насъбрани колосални отговорности и заплатите се изплащат в точния момент.
" 24 часа " добавя, че възможна договорка с гръцката компания ще разреши на отбора да направи по-сериозна зимна селекция, с която първоначално да успее да се избави от изпадане. В момента Локомотив е на 12-о място в Първа лига с актив от 18 точки след 18 изиграни мача и голова разлика 17:29!
По-рано през днешния ден пък се появиха информации, че ЦСКА ще би трябвало да извади 6-цифрена сума, с цел да откупи един от футболистите си от полския Лех Познан ( ).
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР