Една от любимките на зрителите в предаването Игри на волята“

...
Една от любимките на зрителите в предаването Игри на волята“
Коментари Харесай

Няма да повярвате, че това е Милена от Игри на волята

Една от любимките на феновете в предаването „ Игри на волята “ 2021 към този момент не е в играта. Тя се изправи в елиминационна капитанска борба със Симеон и за малко да го победи. Късметът въпреки всичко беше на страната на приключенеца и Милена напусна предаването.

Много от феновете споделиха, че се усещат тъжни от обстоятелството, че красивото момиче няма да е на край. Милена се потвърди като жена с воля и мощ, въпреки че наподобява доста нежна.

Ето какво споделя една от нейните последователки:

„ Милена! Моят любимец в този сезон, който отпадна извънредно неуместно през днешния ден... Не единствено, че също, като Любо от предишния сезон не отпадна от елиминационна, а от капитанска, само че и тъкмо като него отпадна на крачка от финалната седмица... Освен това и фактът, че гредата и драконът са добре познати за Симеон (понеже е играл към този момент на тях) и че Милена беше по-близо до морето я прецакаха в допълнение...

Наистина доста тъпо за Милена! Знам, че някои от вас повтаряха, че била безхарактерна и ги разбирам, само че аз персонално я виждам, като добросърдечен човек, който просто не искаше да показва ясно позиция, с цел да не бъде обект на кавги... За мен тя бе друга от останалите (в положителния смисъл) с позитивизма и всеотдайността си във всяка борба. Точно тези качества ме накараха да я виждам с интерес. “

Всъщност Миленка надалеч не е толкоз нежна, колкото наподобява. В нейният профил в обществените мрежи има фотоси, които шокираха доста от почитателите й.

На фотосите тя демонстрира много мускулесто тяло и даже не наподобява на себе си.



Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР