Една от любимите ни двойки актьори, които следим с интерес,

...
Една от любимите ни двойки актьори, които следим с интерес,
Коментари Харесай

Кои са супергероите на Райън Рейнолдс

Една от обичаните ни двойки артисти, които следим с интерес, са Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли.
 Райън Рейнолдс на 44
Райън Рейнолдс на 44

24 обстоятелството за канадския артист

Те са семейство от 2012 година и имат три очарователни дъщери - Джеймс е на пет годинки, Инес - на четири, а Бети на една.

Наскоро артистът гостува в предаването на Марио Лопес за Access. В необкиновеното изявление въпросите задаваха децата на Лопес - Джиа и Доминик. И по този начин неизбежно диалогът се завъртя към децата на Райън Рейнолдс.

Той описа с вдъхновение за това какво е да живееш в " женско царство " и да си татко на три дъщери. Актьорът показа, че обича всяка секунда, прекарана с тях и че се гордее с това, че е баща на девойки. Самият той е израснал с трима по-големи братя, тъй че девойки са същинско предизвикателство за него.

Рейнолдс показа, че нещо, което той най-вече цени, е да прекарва време със фамилията си. Двамата артисти даже напасват графиците си по този начин, че да са дружно по време на фотоси. През последните месеци поради пандемията от ковид Рейнолдс получи шанса да прекара доста време със фамилията си, напомня People.
 Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, опашката на артиста и по какъв начин брачната половинка му се пошегува с него
Как Блейк Лайвли се пошегува с Райън Рейнолдс

Семейството, на което в никакъв случай не им е скучно

А на въпроса кои са супер героите в фамилията му, гордият татко споделя за всичките си девойки, че са най-способните хора, които познава и че те са първите, на които би се опрял в сложен миг, тъй като имат мъдрост, мощ и успокоение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР