Една от любимите и най-обсъждани напоследък двойки на Холивуд -

...
Една от любимите и най-обсъждани напоследък двойки на Холивуд -
Коментари Харесай

Джей Ло и Бен Афлек вдигат сватба за 25 милиона долара

Една от обичаните и най-обсъждани в последно време двойки на Холивуд - Дженифър Лопес и Бен Афлек, които се ожениха на 16 юли в Лас Вегас, възнамеряват грандиозно празненство за приятелите си. Бенифър, както ги назовават почитателите им, си споделиха „ да “ на напълно скромна гала в Лас Вегас, на която участваха единствено децата им, а сватбеният марш звучал от портативна колонка.

Сега обаче двамата са наели уредника на първокласни събития Колин Коуи, с цел да сътвори приказна сватбена забава, като от техните фантазии. Вътрешен човек удостоверил пред " Page Six ", че купонът ще се състои в парцела на Афлек, ситуиран на 350 000 кв. метра в Райсборо, Джорджия в идните седмици. Коуи е основал някои от най-екстравагантните соарета за едни от най-големите имена в Холивуд, в това число Опра Уинфри, Ким Кардашиян, Джери Сейнфелд, Майкъл Джордан, Никол Кидман и даже Лопес в предишното.

Неговият екип, с офиси в Ню Йорк и Лос Анджелис, дава обещание на клиентите си да провежда " кралска женитба с епични размери " или " изискана и изискана женитба в задния двор " по тяхно предпочитание. Цената на услугите в този случай може да варира от $25 000 до $25 милиона, колкото се приказва, че ще коства и това празненство. Друг източник издава че сватбата е планувана да продължи няколко дни и ще включва празненство на близкия изящен остров Сейнт Симонс, прочут със своите плажове.

Списъкът с посетители включва куп звезди, измежду които близкия другар на Мат Деймън, комика Джими Кимел и актрисата Дреа Де Матео, която участваше с Лопес в Shades of Blue. Дженифър Лопес и Бен Афлек се срещнаха през 2002 година на снимачната площадка на кино лентата “Трудна свалка” и през 2004г. се разделиха, а предходната година изненадващо се събраха.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР