Една от любимите двойки от Един за друг - Поли

...
Една от любимите двойки от Един за друг - Поли
Коментари Харесай

Спомняте ли си ги от Един за друг? Вижте какви неприятности ги споходиха, бесни са!

Една от обичаните двойки от " Един за различен " - Поли и Димитър, откровено се разгневиха неотдавна. Младото семейство, което в края на предходната година разгласи, че чака първото си дете, си навлече съществени главоболия поради... продажба на автомобил.

Преди дни на Поли й се наложи да разяснява свое предходно стори, в което споделя публикация за продажба на автомобил VW Golf 1.6TDI 105 NAVI. Цената бе 10 бона, а колата изглеждаше в топ положение. Обявата незабавно накара редица консуматори да заподозрат, че на младото семейство незабавно им трябват пари.

Оказа се обаче, че Поли и Димитър напълно не са закъсали финансово, както се предполагаше от почитателите им. А автомобила от обявата даже не е тяхна благосъстоятелност, а е на техен другар, на който оказват помощ.

" Скъпи почитатели, попаднахме на публикация, че продаваме голфа си, с цел да " закърпим ситуацията ". Искам да се включа и да осведомявам скъпите публицисти, че голфът е на брат ми, аз го пуснах за повече хора да видят обявата. Ние не продаваме колата, а и нямаме потребност да " закърпваме ситуацията ". Благодаря за вниманието ", написа Поли в профила си в Инстаграм, съобщи " Блиц ".

Наскоро Поли направи погача на дребния Никола, на която, както повелява традицията, са участвали единствено най-близките дами. Риалити героинята отхвърля да покаже лицето на момченцето си, защото явно е от изключително суеверните майки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР