Една от любимите двойки на зрителите, която напусна предаването на

...
Една от любимите двойки на зрителите, която напусна предаването на
Коментари Харесай

Викси и Георги: Поканихме всички двойки от „Един за друг“ на сватбата си

Една от обичаните двойки на феновете, която напусна предаването на метри от финала, гостува в студиото на „ На кафе “, с цел да опише повече за запознанството си, за занимателните моменти в предаването и за вълнуващото сватбено празненство, което приготвя.

За решението да се запишат в най-романтичното риалити

„ Гледаме дружно предаването още от сезон 1. Големи почитатели сме. Докато гледаме епизодите, постоянно сме отговаряли на въпросите, чудили сме се ние по какъв начин ще се оправим в дадена обстановка. Ние сме непринудени и същински – споделяме си, каквото мислим. Без да мислим по какъв начин би излязло на екрана “, споделя Викси.

„ Искахме да аплайваме още във втори или трети сезон. Но поради моето обучение нямаше по какъв начин да го създадем. Получаваше се по този начин, че трябваше да не присъствам дълго и нямаше да съумея да завърша в точния момент. Затова го направихме по време на държавните изпити по „ Право “. Бях сигурен, че ще ги взема и си заслужаваше “, добавя Георги.

„ В последна сметка той попълни анкетата. Бяхме на екскурзия и до момента в който пътувахме в рейса имахме доста време. Обхвата на телефона ни се губеше и не бяхме сигурни дали кандидатурата ни се е изпратила. След известно време ни се обадиха. Много се зарадвахме “, споделя Викси.

Най-забавният миг в предаването

„ За мен това беше играта, в която аз карах със затворени очи “, споделя Виктория. Георги е на същото мнение, само че признава, че се е тормозил да не контузят без да желаят някой от екипа.

За другарствата и благосклонностите във формата

„ На 100% Димана и Ицо са неповторими хора с чисти сърца. Съжителствахме в една стая с тях и доста се сближихме. Другата двойка, с които ще поддържаме връзка отвън „ Един за различен “ са Криси и Арти. Много откровени и директни са и ни завоюваха още с влизането си във формата. Харесваме още Габи и Десо, Цеци и Миленка, Алекс и Фео. Всички са страхотни хора “, безапелационни са те.

„ Не сме очаквали такова отношение. Навсякъде ни стопират, радват ни се, описват какво са гледали. Наистина е доста хубаво. “

Любов от гимназията

„ Бяхме деца – надали някой в 9-и клас си показва: „ Леле, това е любовта на живота ми! Край – бракосъчетавам се! “ Просто по този начин се получиха нещата, че един път станахме двойка и повече не сме се разделяли. По това време бях 120 кг и всички ми споделяха, че би трябвало да отслабна. Включително и родителите ми. Не беше обикновено, нито здравословно. Тук приказваме за затлъстяване. Едно на ръка, че чисто образно не бях хубав… Килограмите ги качих внезапно едно лято, до момента в който бях при баба. Тя ме охрани и не съумях да смъква, до момента в който Вики не ме стимулира “, спомня си Георги.

Вики, от своя страна, е безапелационна, че това, с което я е спечелил Георги, е била грижовността и положителното му отношение.

За сантименталното предложение за брак

„ Беше ми купил пръстен, който е мерил на неговия пръст “, споделя Вики.

„ Знаех какъв пръстен желая – изчистен, с елмаз от горната страна. Влязох в бижутерията и бързо го избрах. Проблемът беше в размера. Прецених, че в случай че го сложа на кутрето си, ще стане и на нея. Тя не носи пръстени и нямаше по какъв начин да взема заготовка. Оказа се, че съм взел 4 или 5 размера по-голям “, добавя Георги.

„ Бяхме в Кипър – острова на любовта. Предложи ми по залез слънце. Беше красиво и незабравимо. Сестра ми ни снима – тя е била в цялата интрига и беше част от тази страст. Сватбата ни следва след месец и половина. На втората седмица, след като влязохме в „ Един за различен “, помолихме сватбения сътрудник да сменим залата. Защото потенциалът се оказа непълен, с цел да съберем всички двойки от предаването. Във Вилата на любовта всички сме дружно непрекъснато “, показа Викси.

Как ще се оправят те като капитани на седмичния куиз в предаването гледайте във видеото.

Кой ще бъде огромният победител в най-романтичното предаване в българския ефирен ефир? Не пропускайте да наблюдавате финалните борби – в четвъртък от 21:00 ч., и в петък от 20:00 ч. Грандиозният край, който ще дефинира спечелилите в сезон 4 на „ Един за различен “, ще бъде излъчен в събота, 20 май, от 20:00 ч. по NOVA.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР