Една от любимите актьорски двойки от началото на 2000-те години,

...
Една от любимите актьорски двойки от началото на 2000-те години,
Коментари Харесай

Бивши, но сплотени: Рийз Уидърспуун се събра с Райън Филип по прекрасен повод

Една от обичаните актьорски двойки от началото на 2000-те години, Рийз Уидърспуун и Райън Филип, може да са разведени от 17 години, само че не стопират да потвърждават, че постоянно са дружно и до своите деца във значимите моменти.

Наскоро двамата се събраха, с цел да поддържат последното достижение в кариерата на сина си Дийкън Филип.

Рийз и Райън участваха на празненството във връзка стартирането на албума на Дийкън в Лос Анджелис. Той издаде своя дебютен албум, озаглавен „ A New Earth “, в петък, 14 април.

19-годишният юноша очевидно е наследил любовта към изкуството и артистичния гений на родителите си, тъй като с изключение на като музикант, към този момент има и дребна изява като артист. Миналата година той взе участие в два епизода на сериала „ Never Have I Ever “.

„ Страхотна нощ със фамилията и приятелите, празнувайки излизането на „ A New Earth “ от @deaconphillippe!! ” написа 48-годишният Райън, споделейки фотоси в Instagram в събота.
                             

На празненството участва и по-голямото дете на някогашната двойка, 23-годишната Ава Филип.

През февруари Филип приказва за това какъв брой е горделив като татко, разказвайки за бъдещето на Дийкън в музиката и показа дали някое от децата му ще следва стъпките на родителите си в киното.

„ Фокусът му в действителност е музиката “, показа той. „ Дийкън може да се захване с актьорството в даден миг, само че в този момент има страховит албум, който следва да излезе, и скоро счита да подпише със звукозаписна компания. Така че това ще бъде неговият приоритет. “

Що се отнася до Ава , Райън изясни, че тя „ не е решила “ дали ще се занимава с актьорство , само че не изключва такава възможност в бъдеще: „ Никога не знаеш какво ще се случи. “

Това не е първият път, когато Рийз Уидърспуун се събира с някогашния си брачен партньор. Миналата година двамата честваха завършването на гимназия на Дийкън, а преди този момент означиха дружно и 18-ия му рожден ден.
                             

Рийз и Райън се женят през 1999 година, откакто си партнират във кино лентата „ Секс игри “. Те стават родители на двете си деца, до момента в който бракът им не се разпада дефинитивно през 2006 година

Въпреки че Филип не се е женил наново, той има щерка на име Кай, на 11, дружно с актрисата Алексис Нап.

 рийз уидърпун Getty

Докато преуспява като актриса и продуцент, Уидърспуун стартира връзка с сътрудника си Джим Тот четири години по-късно и се омъжва за него през 2011 г . Двамата имат наследник, Тенеси, на 10 години , само че изненадващо предишния месец оповестиха, че се разделят.

Рийз подаде молба за бракоразвод с 52-годишния Тот на 1 април.

 рийз уидърпун Getty

В четвъртък, 13 април, Рийз участва на премиерата на „ The Last Thing He Told Me “ – последния сериал, на който е изпълнителен продуцент и в който основната роля е поверена на Дженифър Гарнър.
 13 дами, които станаха жертва на любовното проклинание на Оскарите  13 дами, които станаха жертва на любовното проклинание на Оскарите  13 дами, които станаха жертва на любовното проклинание на Оскарите  13 дами, които станаха жертва на любовното проклинание на Оскарите
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР