Една от любимите актриси на Disney, Селена Гомес, заговори за

...
Една от любимите актриси на Disney, Селена Гомес, заговори за
Коментари Харесай

Селена Гомес заговори за свои проблеми: Като по-млада не го разбирах и не го правех

Една от обичаните актриси на Disney, Селена Гомес, заприказва за минусите на кариерата в кино промишлеността.

В скорошно изявление тя изясни, че се усеща " зле " от метод, по който се е представяла преди и че участията й като по-млада в разнообразни продукции я предиздвикали да бъде изключително сериозна към себе си. " Важно е да приказваш за себе си с положително. Като по-млада не го разбирах и не го правех ", сподели тя. " Когато бях още тийнейджърка и участвах в разнообразни филми и сериали, имаше доста хора към мен, които ми помогнаха да не изпадна в цялостна дупка. Но все пак имах чувството, че не ставам. "

По нейни думи й лишило години, с цел да свикне с облика си, коя е тя в действителност и да се харесва такава, каквато е. Откакто излезе албумът й Revival през 2015 година Сел към този момент не се тормози да се разкрие пред почитателите си, написа Daily Mail.

Именно заради тази причина в него тя разказва по какъв начин се е борила с проблемите, които имала с увереността.

Певицата по-късно пусна и документален филм за себе си, в който изяснява по какъв начин е мислила за самоубийство, разпростра тематиката и за бърнаута, както и за болестта, с което бе диагностицириана преди години.

Селена дълго време бе унизена в онлайн пространството. Тя е един от изпълнителите на нашето време, чиято почитател база оказва голямо въздействие и има огромна мощ. Именно и Гомес е толкоз следена и обсъждана.

Освен че е била осъждана в кариерата си, тя бе тематика на диалог и за персоналните си взаимоотношения, които имаше с Джъстин Бийбър, а към този момент и с новия мъж до себе си - Бени Бланко, предава Дир.бг.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР