Една от легендите в българския футбол - Христо Бонев заяви,

...
Една от легендите в българския футбол - Христо Бонев заяви,
Коментари Харесай

Христо Бонев: Свикнахме със загубите, на моменти националите ни май играят волейбол, а не футбол

Една от легендите в българския футбол - Христо Бонев съобщи, че съгласно него Мартин Камбуров има място в националния тим. Зума разкритикува формата, в която се намира съставът ни:

" Започваме доста неприятно годината. Срещата с Босна и Херцеговина имам предвид на националния отбор и мисля, че е неприятен знак за Лигата на нациите и евроквалификациите. Чух след мача всички изявления и на мен ми се набива нещо напълно друго от това, което приказват представители на националния тим - че започнахме да привикваме със загубите.

Стана ни табиет да падаме. Имахме единствено една обстановка - на Михаил Александров. Никакво друго състояние не създадохме, също така в дребното наказателно поле на противника се заигра и волейбол.

Нали в този момент имаме и финални срещи във волейбола сред Пирин (Разлог), Левски, ЦСКА, Монтана прочие клубове и може би гледат доста телевизия и започнаха да желаят с ръце да вкарват голове. Но това не се позволява с изключение на от нашите съдии. Мисля, че доста би трябвало да се замислим, преди да стартират сериозните мачове.

Навикът да губим ме навежда на мисълта, че придобиваме манталитета на Люксембург, на Малта, на Фарьорските острови. И това ме тормози. Познавам Хубчев, той е съществено момче, би трябвало да вземе незабавно ограничения. Не толкоз за хората, които вика.

Тъй като ние нямаме подобен богат подбор от футболисти, само че тези, които получават повиквателни, би трябвало да знаят, че излизайки против който и да е тим, би трябвало първата им мисъл да е победа. А не да сме удовлетворени от това, че сме взели присъединяване в някаква среща.

Не единствено голмайстор. Камбуров е и един от най-хубавите футболисти сега в България. И не знам годините ли са повода или някакви други аргументи има, че не го викат в националния тим ", сподели Бонев. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР