Една от легендите на Лудогорец – Вандерсон, изигра последния си

...
Една от легендите на Лудогорец – Вандерсон, изигра последния си
Коментари Харесай

Вандерсон: С Лудогорец осъществих мечти, които не вярвах, че някога ще се сбъднат

Една от легендите на Лудогорец – Вандерсон, изигра последния си мач на „ Хювефарма Арена” при успеха с 1:0 над Черно море. Бразилецът съобщи, че си потегля със смесени усеща от Разград.

„ Смесени усеща, миг с огромно благополучие и огромна горест. Много съм благополучен, че останах тук 8 години и завоювах доста трофеи. Направих история с този клуб. Тъжен съм, тъй като оставям доста другари. Обичам България, Лудогорец, Разград. Винаги ще ги нося със себе си през целия си живот. Това е моят втори дом ", стартира бразилецът.

"Много обичани голове имам тук. Този, който считам, че постоянно ще нося, е този против Стяуа, както и трите гола против Цървена звезда ".

"В персонален проект всичко се промени. Осъществих фантазии, които в никакъв случай не смятах, че ще осъществя. Искам да благодаря на Господ, всички в клуба, всички, които ме подкрепяха. Тръгвам си отсам, само че България постоянно ще е в сърцето ми ", продължи той.

"Това, което видях в нашия треньор, с изключение на, че е добър, има и положително сърце. Всичко хора, които имат положително сърце, сигурно ще имат положително сърце. Тръгвам си с положително сърце. Винаги съм вярвал в Господ. Ако не имах вяра в Господ, нямаше да мина през всички компликации. Имах травма на лявото коляно, върнах се да играя, изгубих татко си, а по-късно имах потребност от втора интервенция. Благодаря на Господ, постоянно ще благодаря на Господ ", добави бразилецът.

"Много е мъчно да приказвам за Лукоки в този миг. Когато разбрах, че е умрял, плаках доста. Той беше човек, който постоянно се усмихваше. С положително сърце. Когато е при Господ, всичко с него ще е наред ", приключи Вандерсон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР