Една от легендите на Левски - Михаил Вълчев - сподели

...
Една от легендите на Левски - Михаил Вълчев - сподели
Коментари Харесай

Мишо Вълчев: Левски вече има по-голяма дълбочина в състава

Една от легендите на Левски - Михаил Вълчев - показа първите си усещания от новите попълнения и посочи, че има още върху какво да работят.

" Все още не може да се направи точна оценка за новите футболисти. Блажевич добре нападна, само че сякаш би трябвало да работи повече в предпазен проект. Все отново той е защитник. Роналдо сподели, че има усет към гола и се пласира добре. Играе чудесно и с глава. Мисля, че и той има върху какво да работи също.

Контролът върху топката - би трябвало да се реши дали ще е единствено човек, който ще приключва офанзивите, или ще взе участие в комбинациите. На върха на офанзивата, в случай че се излекува от контузията, най-вероятно ще бъде Ивелин Попов. Той също не се намира в оптимална форма. Попето е умел и съм сигурен, че ще успее да се оправи, на която и да е позиция. Мъри не беше удовлетворен след мача с Академия Пандев. Един треньор би трябвало да умее да лавира, да бъде недопечен и да е добре осведомен с характера на играчите си.

Той знае най-добре с кого по какъв начин би трябвало да се подходи. Стоилов има варианти и по-голяма дълбочина в тима към този момент. Той може да си разреши да се скара на някого и да го подлага на критика, а играчът надлежно би трябвало да търпи рецензията. Това е методът на деяние и е верен ", стартира Мишо Вълчев пред " Мач Телеграф ".
 Левски ще си партнира още веднъж с германци
Левски ще си партнира още веднъж с германци

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР