Една от легендите на чалгата у нас – Снежина, нашумяла

...
Една от легендите на чалгата у нас – Снежина, нашумяла
Коментари Харесай

Снежина от „Марко и Снежина” работи в цех за банички

Една от легендите на чалгата у нас – Снежина, нашумяла с дуетите си с циганина Марко, едвам свързва двата края. Вече трансферирала 50-те години, изпълнителката на шлагера от средата на 90-те „ Секс машина ”, е почнала работа в завод, където подготвя санвичи и банички.

„ На ръба на оцеляването съм. Много ми е мъчно, броя си стотинките. Но освен аз. Всеки другар и прочут с бизнес се пита какво ще прави. Започнах работа в завод за сандвичи при мои другари. Вече месец съм там и се пренастройвам от досегашната нощна работа на труд денем. Заплащането е малко, само че въпреки всичко е нещо и съм доста признателна на приятелите ми, че ми подадоха ръка ”, споделя Снежина.

Останала без приходи и вероятност, ветеранката на попфолка, открита за сектора преди време от самия Слави Трифонов, се цанила в механа. Тя работи две седмици в кръчма в столичния квартал „ Гевгелийски “ след отваряне на заведението при започване на март, когато научава, че катинарът на заведението ще хлопне поради новото разгръщане на коронавирус рецесията. Затова се трансферирала в цеха за сандвичи, писа Уикенд. .

„ Почти всички мои сътрудници са се хванали на друга работа. Много певици станаха брокери, оказват помощ за счетоводството, 60% от сътрудниците са таксиметрови водачи. Никой не е отишъл да проси пари. Накъде да поемеш в подобен миг, като цялостен живот си се занимавал с музика ", разсъждава певицата. Тя се надява през лятото отново да стартира работа като певица.
„ Аз съм работила постоянно по заведения на върха на славата си. 15 години съм била в ресторант „ Кошарите ” и в никакъв случай не съм водена на трудов контракт. Ами това, че имам 9 албума, които са регистрирани в Министерство на културата? Това очевидно няма никакво значение ”, разочарована е колоритната ромка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР