Една от легендите на бразилския футбол Роналдо написа емоционално писмо

...
Една от легендите на бразилския футбол Роналдо написа емоционално писмо
Коментари Харесай

Роналдо написа емоционално писмо до Неймар

Една от легендите на бразилския футбол Роналдо написа прочувствено писмо към своя съотечественик Неймар, вдъхвайки му кураж да преодолее травмата от първия мач на Селесао против Сърбия на Световното състезание в Катар. Феномена атакува и многото критици на Неймар, които надали не се „ радват на контузията му “. В края на своето трогателно обръщение Роналдо прикани за изпращането на положителна сила към всички играчи на Селесао.

Ето цялото отворено писмо на Роналдо към Неймар и бразилските почитатели:

„ Не мога да стартира това отворено писмо по различен метод с изключение на: Ти си необикновен, Неймар! Гигант!

Сигурен съм, че множеството бразилци, като мен, те почитат и обичат. Харесван си във всяко кътче на Земята, тъй като геният ти те качи толкоз нависоко. Има и други причини- поради това, което си постигнал, за триумфите, поради многото зло, с което трябваше да се справяш. Стигнахме равнище да се радваме на травма на звезда като теб, с история като твоята. Колко надалеч стигнахме? В какъв свят живеем? Какво известие предаваме на младежите. Винаги ще има такива, които са на друго мнение, само че е тъжно да виждаме общество, тръгнало по пътя на баналността и нетолерантността, в което се възстановява речта на омразата.

Именно против тази вербална експанзия с деструктивна мощност ти пиша през днешния ден. Върни се по-силен! По-умен! Гладен за голове! Доброто, което правиш и отвън терена е доста по-силно от завистта. Не забравяй и за секунда за пътешествието, което те направи международен футболен кумир. Бразилия те обича! Истинските почитатели се нуждаят от головете ти, дриблите ти и насладата!

Не превъзнасяй простаците и завистниците. Радвай се на любовта, която идва от по-голямата част от страната ни. Ще се завърнеш, Неймар! Превърни злото в гориво.

До всички, които прочетоха писмото до тук, приканвам ви да изпратите положителна сила към националния тим, до Неймар, до Данило и до всички футболисти “, написа Роналдо в Instagram./Fakti

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР