Една от ко-водещите на Преди обед“ Рая Пеева увисна в

...
Една от ко-водещите на Преди обед“ Рая Пеева увисна в
Коментари Харесай

Гаджето на Явор Бахаров аут от bTV?

Една от ко-водещите на „ Преди обед “ Рая Пеева увисна в телевизионното пространство. Зрителите на предаването на бТВ започнаха да си задават въпроса, дали русокоската не е съкратена, откакто от дни тя не се появява в ефира. Има и спекулации, че гаджето на Папи Ханс, която е измежду новите попълнения в екипа на обедния блок, е заела мястото й. 

Още в понеделник оповестиха името на Сара Сергей гръмко, като обясниха, че тя ще води графа за начин на живот, мода и пътешествия. Нищо чудно нейното ефирно време да е изяло това на Пеева, която неотдавна се раздели и с Явор Бахаров, с което напълно затвърждава неприятния си интервал.  В „ Преди обед “ новото звездно име в действителност е това на Радина Червенова, която след дълги години в Българска национална телевизия се трансферира в частната медия, написа Хотнюз.

В предишния сезон на продукцията по-често като титулярите Деси Стоянова и Александър Кадиев се появяваше Рая, която откриваше и закриваше блока. Сега явно новата фаворитка ще е Радина, разясняват в средите. Нищо чудно и Хансовица – Сара Сергей да смени Рая и в закриването на предаването. Преди ден тя се похвали, че в „ Преди обед “ стартира втори сезон, другояче продукцията е на екран от 11 години.

Новото лице Сара Драгулева, както са същинските й имена пък тържествено написа в обществената мрежа: „ Сигурно в никакъв случай не съм се тормозила толкоз, само че за мен това е знак, че съм на прав път. Много се веселя, че споделих първото си изявление с моя обичан господин Константин (който ми открадна снимката…). В петък обаче аз ще задавам въпросите и прървият ми посетител ще бъде прелестната Елена Брусарска, която ще ни опише по какъв начин се изкарва “капитанско ” и какво е възприятието да живееш във водата “. От поста й явно излиза наяве, че ще я дават по-често в ефира.

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР