Една от ко-водещите на "Преди обед" Рая Пеева увисна в

...
Една от ко-водещите на "Преди обед" Рая Пеева увисна в
Коментари Харесай

Гаджето на Папи Ханс измести Рая Пеева

Една от ко-водещите на "Преди обед " Рая Пеева увисна в телевизионното пространство. Зрителите на предаването на бТВ започнаха да си задават въпроса, дали русокоската не е съкратена, откакто от дни тя не се появява в ефира. Има и спекулации, че гаджето на Папи Ханс, която е измежду новите попълнения в екипа на обедния блок, е заела мястото й.

Още в понеделник оповестиха името на Сара Сергей гръмко, като обясниха, че тя ще води графа за начин на живот, мода и пътешествия. Нищо чудно нейното ефирно време да е изяло това на Пеева, която неотдавна се раздели и с Явор Бахаров, с което напълно затвърждава неприятния си интервал.



В "Преди обед " новото звездно име в действителност е това на Радина Червенова, която след дълги години в Българска национална телевизия се трансферира в частната медия. В предишния сезон на продукцията по-често като титулярите Деси Стоянова и Александър Кадиев се появяваше Рая, която откриваше и закриваше блока. Сега явно новата фаворитка ще е Радина, разясняват в средите. Нищо чудно и Хансовица - Сара Сергей да смени Рая и в закриването на предаването. Преди ден тя се похвали, че в "Преди обед " стартира втори сезон, другояче продукцията е на екран от 11 години.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР