Една от ключовите фигури в състава на Манчестър Сити –

...
Една от ключовите фигури в състава на Манчестър Сити –
Коментари Харесай

Кансело: Винаги отивам до гроба на майка си, когато се върна в Португалия

Една от основните фигури в състава на Манчестър Сити – Жоао Кансело, в никакъв случай няма да не помни своята майка, която си „ отиде “ от този свят в авто ицнидент през 2013-а година. В злополуката играчът на „ жителите “ също бе част.

„ Иска ми се да имам опцията да приказвам с нея, защото нещо ми липсва. Дори щом реализира нещо значимо, постоянно има това възприятие. Когато чувствам празнота в сърцето, е тъй като тя физически не е тук. В португалия се връщам и постоянно първото нещо, което върша е да отида до нейния гроб. Това е обвързване. Там се усещам по-добре, даже че тя не е при мен. Пречиствам душата си и неприятната сила излиза от мен “, разкри крайният защитник пред уеб страницата на УЕФА.

27-годишният защитник губи своята майка, когато е още на 18 и играе за Бенфика. „ Голямата обич към футбола е благоадрение на нея. Имах прелестни години с майка ми. Често, когато съм на стадиона – без значение дали за Португалия или Манчестър Сити, чувствам, че тя ме гледа. Не мисля, че има по-голяма обич от нейната, само че след раждането на дъщеричката ми това чувство се промени “, разяснява още португалецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР