Една от каузите, които Анджелина Джоли ревностно защитава, е всички

...
Една от каузите, които Анджелина Джоли ревностно защитава, е всички
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Захара е изключителна африканска жена

Една от идеите, които Анджелина Джоли ревниво пази, е всички деца на планетата да имат еднакъв късмет за развиване, тъй като не знаем какви неподозирани качества може да крие всяко едно от тях.

В това актрисата за следващ път се е убедила с помощта на осиновената си щерка Захара. По време на диалог за списание Time, Джоли я дефинира като " изключителна африканска жена " , въпреки и да е единствено на 15 години.

Звездата също по този начин искрено признава, че е научила доста от щерка си , която е родом от Етиопия. Тя се възхищава на връзката й с нейната страна, с нейния континент, която е неповторима самата по себе си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от WOOW (@woownyc) на Юли 11, 2020 в 7:04 PDT

Не единствено Захара, само че и всички шест деца на Анджелина са нейното най-голямо благосъстояние, което всекидневно й припомня кое е най-важното в живота. Днес, в комплицираната обстановка в Съединени американски щати, по време на пандемия и расово неравноправие, Джоли не приема обстоятелството, че системата може да пази нея, само че да не прави същото с щерка й или който и да е различен човек, поради цвета на кожата му да вземем за пример.
 Брад Пит, Анджелина Джоли и по какъв начин са съумели да оправят връзките си
Защо се сдобриха Брад Пит и Анджелина Джоли

Не става единствено с готовност, би трябвало и професионална помощ

Актрисата приканва за промени, както в политиките и системите, по този начин и в мозъците и сърцата на всички, които би трябвало да научим най-важни урок - че сме равни, без значение от разликите . Само тогава ще може освен нейните деца да порастват в друга от сегашната обстановка - на двойни стандарти за правдивост, предава USA Today.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР