Една от жертвите на измамниците, обещавали бързи печалби чрез търговия

...
Една от жертвите на измамниците, обещавали бързи печалби чрез търговия
Коментари Харесай

Една от жертвите на финансовите измамници разказа как е загубила 100 000 лева

Една от жертвите на измамниците, обещавали бързи облаги посредством търговия с акции на американски компании, проговори. Както оповестиха от прокуратурата, групата е работила от 2017 година и излъгани са над 200 души.

" Обадиха ми се по телефона и ми предложиха против импортирана от мен сума да се закупуват акции на борсата и по този метод да се печели. Не знам какво стана, само че взех решение въпреки всичко, че в тези времена е хубаво човек да влага ", описа пострадалата пред.

 Единият от задържаните за финансови измами - брокер от Виж още

Тя проверила в Търговския указател дали сходна компания съществува. А офисът в първокласна постройка в София я убедила в действителността на компанията.

" Казаха ми, че работят непосредствено на американската фондова борса, а не на българската, защото тук няма ликвидност. Пращаха ми отчети на телефона ", добави дамата.

Последвала оферта за закупуване на електронна валута, само че дамата отказала. След това персоналният й финансов управител я убедил, че до седмица ще й върнат вложените пари и по този начин тя се съгласила.

" Преведох над 100 000 лева След седмица парите не ми бяха върнати. По телефона ми споделиха, че има проблем с банката. Отидох до офиса и видях, че подобен към този момент няма. Всички табелки бяха махнати, а от компанията нямаше и диря ", изясни дамата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР