Една от грешките на Бойко Борисов за първия мандат беше,

...
Една от грешките на Бойко Борисов за първия мандат беше,
Коментари Харесай

На Нинова не може да ѝ се угоди, ето защо не харесва Мария Габриел

Една от грешките на Бойко Борисов за първия мандат беше, че предложи ярка политическа персона за министър-председател, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти, откакто през днешния ден Националният съвет удостовери решението на Изпълнителното бюро и на парламентарната група на „ Българска социалистическа партия за България “ за преустановяване на договарянията с ГЕРБ-СДС за сформиране на държавно управление с първия изследователски мандат и разпореди на депутатите на парламентарната група на обединението да гласоподават срещу държавно управление, препоръчано от ГЕРБ-СДС.

В това гневно политическо опълчване, считаме, че водачите и ярките политически лица на партиите би трябвало да отстъпим обратно, в случай че желаеме да реализираме единодушие по значими национални задания, разяснява Нинова. 

Националният съвет реши Българска социалистическа партия да взе участие в диалози за осъществяване на втори и трети мандат за сформиране на държавно управление.  Ако не се сформира постоянно държавно управление и се назначава ново служебно на президента Радев, членове на Българска социалистическа партия  да не вземат участие в него, реши още Националният съвет на партията. 

Няколко пъти наши членове влизат в служебни кабинети, без партията да е известена и разбираме от медиите, уточни тя. Като желае някой персонална кариера, да си я прави, само че не за сметка на Българска социалистическа партия, изясни претекстовете Нинова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР