Една от големите звезди на Пайнер вече не присъства в

...
Една от големите звезди на Пайнер вече не присъства в
Коментари Харесай

Още две певици напуснаха Пайнер

Една от огромните звезди на " Пайнер " към този момент не участва в каталога им с реализатори. Оказва се, че чалга фурията май няма желание да продължи да е занимава с музика в бъдеще.

Певицата, която единствено за една нощ стана същинска сензация с дебютната си ария, се е преориентирала към друга специалност и тихомълком е напуснала димитровградската компания. В каталога на компанията не участва към този момент и друго паметно име от зората на фолка, написа Блиц.

Става въпрос за Гергана, която през 2003 година провокира взрив с шлагера си " Губя те постепенно ", с по-късно и с още няколко такива песни. До 2005 година е измежду най-актуалните имена, след което има застой в кариерата.



Няколко пъти прави опити да се върне на музикалната сцена, само че наподобява упоритостта й не стига. През последните 3 години не е ходила на участия, защото си е намерила ново занятие. След като вижда какъв брой променлив е този отрасъл, тя се захваща да учи висше обучение. Гергана е приключила екология в Софийския университет и желае да се развива точно в тази сфера.

Прави ни усещане, че още едно емблематично име от " остарялата генерация " във фолка не участва в каталога на компания " Пайнер ". Става въпрос за Силвия, която преди време се прочу като певицата с най-големия натурален бюст. Нейната кариера също от дълго време залезе и очевидно е решила дефинитивно да скъса с шоубизнеса и музикалните си изяви.



Изглежда, че и Галин не е в компанията, защото под неговото име написа гост-изпълнител. Явно той въпреки всичко е запазил положителния звук с откривателите си и продължава да работи взаимно с тях под някаква форма.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР