Една от големите цели, които софтуерната компания Scalefocus си поставя,

...
Една от големите цели, които софтуерната компания Scalefocus си поставя,
Коментари Харесай

Scalefocus стартира втория сезон на инициативата Tech Savvy Talks

Една от огромните цели, които софтуерната компания Scalefocus си слага, е да работи интензивно за развиването на IT общността в България и района. Важна стъпка в тази посока е шерването на опит и положителни практики, насъбрани от екипите на софтуерния водач при работата им по разнородни планове за клиенти от целия свят – от Fortune 500 компании до disruptive софтуерни стартъпи. Именно това стимулира основаването на самодейността Tech Savvy Talks – серия от регулярни онлайн събития, които компанията провежда по разнородни софтуерни тематики.

В събитията от поредицата Tech Savvy Talks членове на разнообразни софтуерни екипи разискват най-новите трендове, споделят познания и научени от практиката уроци. Първото издание на самодейността се организира през есента и пожъна доста огромен интерес в България, Северна Македония, Турция и редица други страни.

Официалният старт на втория сезон на Tech Savvy Talks е на 16 февруари с презентация от региона на Front-end. Новото издание ще включи сесии и от други софтуерни посоки:.NET, Quality Engineering, Data, Artificial Intelligence and Machine Learning, Software Architectures, Go.

„ Стартирахме самодейността с желанието да допринесем към IT общността посредством презентациите на нашите опитни Tech Savvy герои, които са стимулирани да споделят своите познания и действителен опит. Събитието се радва на огромен интерес в IT бранша в редица местоположения. Това потвърждава, че Scalefocus e водеща компания, в която живее разнообразна софтуерна експертиза и блян за иновация. Мотивирани след триумфите на първи сезон, в този момент сме още по-ентусиазирани да представим нови и настоящи тематики на общността. “ – споделя Катерина Георгиева, Head of Technology в Scalefocus.

За идните сесии можете да научите и да се запишете.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР