Една от големите природозащитни организации, Столична община, район Панчарево и

...
Една от големите природозащитни организации, Столична община, район Панчарево и
Коментари Харесай

Екоакция се провежда край езерото Панчарево

Една от огромните природозащитни организации, Столична община, регион " Панчарево " и Сдружение " София - Искър " провеждат разчистване от битови боклуци към езерото Панчарево. Сборните пунктове са три. Екоакцията ще продължи и следобяд.

Калина Бояджиева, WWF: " Моля ви, не си изхвърляйте боклуците на нерегламентирани места. Събирайте си ги даже, когато няма кошчета. Боклукът в чантата го изхвърляте по предопределение, тъй като даже един отпадък да ви се коства, че не прави кой знае какъв проблем, когато доста хора вземат това решение, истината е, че се зариваме в отпадъци и от това страда и природата и ние самите. "

Росица Вълчанова: " Работим в региона, живеем на територията на региона и желаеме да бъде хубаво и чисто. - Често ли хвърлят отпадъци? - За страдание, постоянно. "

Емил: " Ние обичаме природата и се опитваме всекидневно да се грижим за нея и това една доста хубава самодейност на WWF, за което ние се радваме, че сме част от нея и че можем да се насладим на тази хубост към София. "


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР