Една от големите мисии на БСП е да отстоява историческата

...
Една от големите мисии на БСП е да отстоява историческата
Коментари Харесай

Симов: Направихме учебниците до 12-ти клас безплатни и намерихме формула за минималната заплата

 izbori_2023_v1_014

„ Една от огромните задачи на Българска социалистическа партия е да отстоява историческата истина и да се противопоставяме на обединението на разрушението. “

Това съобщи претендентът за депутат от “БСП за България “ Александър Симов по отношение на проблема към Паметника на Съветската войска.

В предаването “На фокус “ по Нова телевизия той уточни нещо доста забавно: „ Демократична България и ГЕРБ, които сякаш са опция едни на други и непрекъснато приказват, че няма да влизат в никакви съюзи, когато би трябвало да местят и разрушават монумент, се оказва, че нямат никакви проблеми да влязат дружно в политически съюз. “

„ Нашата задача е да проведем тази борба “, безапелационен е социалистът. Той счита, че има задоволително доста хора, които ще се провеждат, с цел да запазят паметника, а левицата към този момент е почнала подписка в тази посока.
Според Симов, в България би трябвало да се веят българските флагове. „ Не виждам по какъв начин оказваме помощ, като на постройката на Столична община се вее украинското знаме, има други способи да демонстрираш взаимност. Ние показахме взаимност към Украйна, като приехме бежанци “, разяснява той.

По думите му задачата пред Българска социалистическа партия в този момент е да направи добра и структурирана акция, която сега върви. „ Докато другите партии се карат за всевъзможни клишета, ние имаме съответни неща, които да представим пред гласоподавателите си “, изясни социалистът.

„ Срещу Българска социалистическа партия имаше и продължава да има структурирани офанзиви “, съобщи Симов и изясни: „ Сега на терена се появява доста необичайно политическа формирование “Левицата! “. Те претендират, че ще съставляват левите хора в България и започнаха да взимат парчета от Българска социалистическа партия, само че те не са достоверни. Това са хора, които зададоха дясното лице на Българска социалистическа партия. По тяхно време се одобри плоският налог “, напомни той.
По думите му едно е да приказваш с празни клишета, друго е да имаш партия, която в комплицирана коалиция е осъществила подобен обществен пакет, върху който много бъдещи социалисти ще се мерят. „ В един комплициран парламент успяхме да създадем учебниците до 12-ти клас безвъзмездни и най-важното – да намерим формула за минималната работна заплата “, сподели още той.

„ Хората могат да си дадат сметка, че когато е трябвало, Българска социалистическа партия се е борила за техните ползи. Българска социалистическа партия е поредна партия “, съобщи Симов на финала и прикани хората да гласоподават на 2-ри април с номер 1 в бюлетината.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !     
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР