Една от емблемите на Сан Антонио в последните две десетилетия

...
Една от емблемите на Сан Антонио в последните две десетилетия
Коментари Харесай

Паркър и Спърс може да поемат в различни посоки

Една от емблемите на Сан Антонио в последните две десетилетия може да напусне тексаския клуб. Тони Паркър към момента е със статут на свободен сътрудник и няма изясненост дали ще преподпише със Спърс, а по информация на ESPN, интерес към него не липсва и два тима са изразили желанието си да го имат в своя състав.

Става дума за Шарлът Хорнетс и Денвър Нъгетс, като и в двата случая, в случай че изобщо се стигне до договорка, Паркър ще подпише за ветеранския най-малко. Гардът навърши 36 години през месец май, а през последните 17 от тях непроменяемо защитаваше цветовете на Сан Антонио, печелейки общо 4 трофеи на НБА.

В началото на предишния сезон обаче той претърпя травма, която го извади от игра за много време, а след завръщането си на паркета Паркър записа най-слабия си сезон в НБА от статистическа позиция и едвам втория, в който не записва двуцифрени точкови индикатори. За първи път в кариерата си французинът получаваше по-малко от 20 минути приблизително на мач (19.5) и се отчиташе със 7.7 точки и 3.5 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР