Една от емблемите на родния попфолк в последните години -

...
Една от емблемите на родния попфолк в последните години -
Коментари Харесай

Фики Стораро спира да пее чалга

Една от емблемите на родния попфолк в последните години - Фики Стораро, разгласи, че внезапно сменя стила на музиката, в която ще се изявява. 25-годишният реализатор е известен измежду почитателите си с по-ориенталските ритми, само че в този момент е взел решението тотално да промени имиджа си на чалгаджия, написа flagman.bg.

" Започвам да върша много друга музика, която ще бъде изненада за всички. Стилът, в който ще бъдат идващите ми песни, ще е много непредвиден ", разгласи Фики. Изпълнителят на шлагера " Ламборгини " в дует с Галена на този стадий единствено загатва какво ще бъде новото му занятие в музикалния шоубизнес. Фикрет признава, че концепцията да изостави попфолка се е родила по време на присъединяване му в осмия сезон на риалити шоуто " Като две капки вода ". През пролетта фолкаджията смая всички с виртуозни фалшификати и осъществявания.

Фики влезе в облика на звезди като Васил Найденов, Дженифър Лопес, Лайнъл Ричи и даже оперния реализатор Лучано Павароти. Дори върлият античалгар Фънки призна гласовите качества на Стораро-младши. След като артистът стана безспорният победител в " Капките ", от журито го посъветваха да се опитва в друг жанр музика. Очевидно синът на Тони Стораро се е вслушал в думите на продуцента Маги Халваджиян и чаровната Хилда Казасян, по тази причина към този момент се труди настойчиво над новия си план. " Действително присъединяване ми в предаването " Като две капки вода " ми повлия. Там ме мотивираха да върша и други неща, да опитам и с друга музика ", споделя Фики, само че акцентира, че това не е нещо непознато за него. " От дребен постоянно съм пял и различен жанр музика с изключение на попфолка. Все отново съм приключил компетентност " Поп и джаз пеене " в Националното музикално учебно заведение " Любомир Пипков " Вътре във вените ми е поп и соул музиката, която чувам непрекъснато, до момента в който пътувам с колата " разкрива още звездата на чалгата.

Именно поради съвършеното притежаване на разнообразни музикални жанрове през 2012 година Фики е определен да взе участие в церемонията по откриването на Олимпийските игри през 2012 година в Лондон. Тогава артистът е измежду петимата млади реализатори, част от вокалния отбор " Гласовете на младежката музика ". Фики към този момент има собствен личен канал в интернет, в който ще споделя новите си песни. Той обаче не има намерение да напуща огромното семейство на Митко Пайнера, каквито клюки се появиха наскоро. Дори преподписа нов контракт.

" В положителни връзки съм с компания " Пайнер " и не е правилно, че ще напущам ", безапелационен е Фики. В началото на септември той се отдаде на отмора на морето дружно с жена си Гюлджан и 2-годишния им наследник Тунчер, като не отхвърляше и участия в нощните заведения. Сега се е концентрирал главно върху новия си план, само че постоянно намира време и за детето си. " Справям се като татко към този момент. Малкият Тунчер е доста огромен сладур. Голяма наслада е за един родител да се любува на тези моменти. Не е толкоз по топката, повече към микрофона и пианото го влече. Протяга си ръцете към музикалните принадлежности у дома. Не е учудващо това, тъй като у нас е цялостно с такива ", прибавя още Фики. Откакто сме в пандемия от ковид, той е занемарил тренировките във фитнеса и признава, че не поддържа спортната си форма.

" Поспрял съм много с тренировките. Надявам се скоро време да вляза още веднъж в залата и да възстановя остарелия си режим. Все отново понякога човек би трябвало и да си почива. Сам си дадох една по-дълга почивка, в която да се възстановя по-добре. Повече съм се фокусирал върху студийните записи, които върша сега ", почтен е огромният наследник на Тони Стораро. Неговият татко прекара неотдавна рисковия вирус, като даже лежа в шуменската болница. Фики също се подложи на тест тогава, който, за благополучие, се оказа негативен. Баща и наследник имат доста мощна връзка между тях и се чуват по няколко пъти дневно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР