Една от емблемите на ретро чалгата е много разочарована от

...
Една от емблемите на ретро чалгата е много разочарована от
Коментари Харесай

Помните ли Еми Стамболова? Няма да повярвате какъв скандал з...

Една от емблемите на ретро чалгата е доста разочарована от младото потомство в жанра и не си спести критиките  към тях, което незабавно провокира взрив в мрежата

Легендарната фолк звезда Еми Стамболова се изрече много остро за по-младите си колежки. Всички го приказват прикрито, само че тя си разреши да назове нещата същинските им имена.

Под прицела й попадна настоящата звезда Ариа, считат фолк почитатели. 

Обичаната певица направи оценка на актуалното положение на попфолка, който съгласно нея е много изменен.

“Тук не става дума единствено за неналичието на пеене онлайн, а и за цялостното държание на артистите. В момента не може да се разбере артисти ли сме или циркаджии “, показа пред Фен ТВ тя.

Фенове на лекия род са уверени, че Еми засяга държанието на Ариа на сцената, което през последните година-две е много обсъждано и подложено на критика от нейни колежки. 

Безкомпромисна като реализатор, тя не утвърждава смяната и в музикално отношение и е безапелационна: „ Всичко е едни електронни звуци, електронен глас, няма го това хубавото, което да те жегне. Попфолкът към този момент е единствено бизнес, не е единствено фолк музика “.

Еми Стамболова не има вяра в клишето, че другарства в попфолка няма. В съвършени връзки е с всичките си сътрудници, само че най-близки са й тези от 90-те, по този начин наречените ретро артисти.

Не е доста съгласна с определението ретро и се пита дали в Гърция биха споделили на Василис Карас, че е ретро или пък на Лепа Брена в Сърбия.

Ретро празненствата дефинира като доста сполучливи – на тях всички знаят песните наизуст без значение, че някои дори не са били родени, когато са издадени тези части, написа show.blitz.bg

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР