Една от емблематичните личности на Стара Загора - общественикът, политик

...
Една от емблематичните личности на Стара Загора - общественикът, политик
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Инфаркт уби най-богатия старозагорец

Една от емблематичните персони на Стара Загора - общественикът, политик и предприемач Евгений Жеков, е умрял ненадейно през вчерашния ден на обяд, научи Lupa.bg. Според наш източник считаният за най-богат старозагорец си е отишъл на 61 години след солиден инфаркт.

Бившият народен представител Евгений Жеков е брачен партньор на председателката на Общинския съвет в Стара Загора Мария Динева. В града под липите Жеков бе прочут като човек на Мая Манолова.

Бизнесменът е роден на 4 ноември 1960 година. Евгений Жеков бил един от моторите на демократичните промени в Стара Загора, някогашен зам.-областен шеф на Стара Загора, народен представител в 40-ото Народно заседание, един от възстановителите на Български земеделски народен съюз и до последно регионален водач на Земеделски национален съюз - Стара Загора.

Неговият другар и общински консултант от Народен съюз Методий Пенчев написа в профила си във фейсбук:

" Днес изгубих доста непосредствен човек и другар. Трудно ще изразя тъгата си от това,че няма към този момент да го видя, че няма към този момент да споделяме мислите си, че няма да можем да прекарваме дружно хубавите моменти в живота ни.

Когато откриеш същински другар към който се обръщаш постоянно, когато имаш потребност да споделиш и го загубиш, болката те кара да се чувстваш загубен и самичък. Сега аз се усещам по този начин и разбирам, че това възприятие няма да ме напусне. Скъпи приятелю, безпределно ще ми липсваш. Почивай в мир! "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР