Една от двойките в Един за друг се ползва с

...
Една от двойките в Един за друг се ползва с
Коментари Харесай

Скандал в Един за друг! Една от двойките се ползва с особени привилегии

Една от двойките в " Един за различен " се употребява с особени привилегии от продукцията и бутането напред към финала към този момент нервира правилните фенове на шоуто. Три пъти анулират елиминации, когато излиза наяве, че точно те ще би трябвало да се сбогуват с формата и конкуренцията за огромната премия. 

Става въпрос за Николай и Петя, които са най-недолюбваните участници от останалите двойки. А готвачът се оказа остарял познайник на Нова телевизия, защото е взел участие и в друго тяхно риалити. 

Николай е добре прочут на феновете от втория сезон на  " Hell`s kitchen ", само че не съумя да впечатли с кулинарните си качества и бързо бе пропъден от началник Виктор Ангелов. Сега той получава втори късмет в риалити формат, само че останалите двойки не харесват жена му Петя и единствено чакат мотив да бъдат номинирани и да ги изхвърлят от " Вилата на любовта ". 

Три пъти Ники и Петя губят игрите и стават една от застрашените двойки за изпъждане. Гласуването на останалите е ясно - те ще предпочетат всеки различен пред тях. Уви, тъкмо в тези моменти водещият Емо Чолаков изненадващо афишира, че няма да има елиминации и всички двойки не престават напред. 

" Трети следващ път да пропущат елиминации тъкмо, когато Петя и Ники са на тв приемника...Миналата седмица изхвърлиха две двойки, а в този момент още веднъж резервират една, нещо логичност... ", видяха и почитатели на риалити формата, написа Шоу блиц. 

" Аз ли нещо греша, може да съм пропуснала нещо, само че май и различен път се е случвало тъкмо, когато Петя и Ники са за изпъждане и внезапно видиш ли - " Тази седмица няма да има отпаднали " - е НЕ. Не е почтено доста видно ги бутате, знаем всички, че другите двойки не ги харесват поради Петя ", гласи различен коментар в мрежата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР