Една от двете жени, обвиняеми за убийството в Драгалевци, е

...
Една от двете жени, обвиняеми за убийството в Драгалевци, е
Коментари Харесай

Една от двете жени, обвинени за убийството в Драгалевци, е служител на община Бургас

Една от двете дами, обвинени за убийството в " Драгалевци ", е чиновник на община Бургас.

Става дума за 33-годишната Габриела Славова - Пеева е шеф отдел “Превенции и юношески политики ”. По информация на Българска национална телевизия към сегашния миг тя се води в майчинство.

През 2021 година Габриела Славова е била в листата на " Продължаваме промяната " в Бургас за парламентарните избори на 14-ти ноември.



Съдът през вчерашния ден остави в ареста 54-годишната Красимира Трифонова, а щерка ѝ Габриела Пеева беше пусната под домакински арест.

Заседанието се състоя при закрити врата по искане на отбраната.

Обвинението против двете дами е за това, че съзнателно са умъртвили 44-годишния мъж, който е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с натрупа на убития е открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа „ Алеко “.

Определението на съда не е дефинитивно и предстои на обжалване и митинг пред Апелативния съд.

Смята се, че спор за наставнически права е евентуалната причина за убийството.

Вчера юристът на Велико Минков, съобщи от името на доверителя си, че Велико се счита за биологичен татко на 4-месечното бебе на Габриела.

" По силата на презумпцията за бащинство, починалият господин Пейо Пеев е станал татко на Кристиян, поради качеството си на брачен партньор на майката госпожа Габриела Славова. Г-н Велико Минков е завел гражданско дело №1568/2023г. за определяне на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския областен съд. Исковата молба е предявена още преди детето да се роди, откакто господин Минков, при опита си да припознае детето, схваща, че припознаването не може да бъде прието, тъй като дни преди подаването на декларацията за припознаване, майката на детето е сключила цивилен брак с (вече покойния) господин Пейо Пеев, от който има друго по-голяма дете ", показва още юрист Пламен Борисов.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР