Една от бившите половинки на Григор Димитров - Виктория Боня,

...
Една от бившите половинки на Григор Димитров - Виктория Боня,
Коментари Харесай

Бивша на Гришо развали годеж

Една от някогашните половинки на Григор Димитров - Виктория Боня, не е доста непрекъсната с мъжете. Рускинята скапе годежа с предприемача Руслан Гасанов и даже към този момент се задява с различен.
Моделката получи пръстен от 13 години по-младия си обичан през декември. Виктория се похвали, че даже сънувала бижуто, с което предприемачът от Якутия й предложи брак. Боня се приготвяше за женитба в Коста Рика.



Виктория не тъжи дълго за годеника

Заради хубавицата Гасанов се раздели с първата си брачна половинка Таисия Василешникова преди две години. Моделката обясняваше, че не го е тласнала към невярност. Той самичък бил решил да напусне фамилията си. Разводът се бави дълго. Боня заявяваше пред всички какъв брой е влюбена в предприемача и по какъв начин няма самообладание да се омъжи за него. Но изненадващо неотдавна постави завършек на връзката им. Някои считат, че повода е, че Руслан по този начин и не може да се разведе публично към момента.



Предложението за брак бе на Малдивите през декември

По всичко проличава, че Боня не страда дълго за живеещия в Дубай предприемач. Тези дни тя се похвали с следващия си почитател.

" Познаваме се единствено от 4 дни, а той към този момент ме обсипа с цветя. Днес бях на среща. Как се запознахме? Няма да повярвате, той просто почука на вратата ми. Точно като по филмите. И най-хубавото е, че той няма инстаграм! Утре отново ще вървим на среща ", похвали се рускинята със фотография, на която е обградена от букети.

Боня не разкрива повече за него, само че по всичко проличава, че още веднъж е руснак. Причината е, че последните месеци Виктория прекарва в Москва. Тя не може да се върне в Монако, където живее от години. Визата й за там е изтекла, а издаването на нова се бави.

" Все още не съм получила виза " D " и не мога да се върна в Монако (чакам към този момент 5 месеца) ", разгласи моделката.

Боня е известна и с многочислените си връзки с известни мъже, като измежду тях попада и Григор Димитров. Двамата бяха дружно за няколко месеца през 2019 година.



Боня и Гришо бяха дружно няколко месеца

Преди време рускинята разкри, че вcичкo мeжду нея и тенисиста e рухнaлo, кoгaтo му e кaзaлa, чe иcкa дa имaт дeтe.

" Cтрувaшe ми ce, чe тoй e идeaлeн. Тoвa бeшe чoвeкът, кoгoтo иcкaх дa прeгръщaм пocтoяннo. Имaшe нeщo мaгнeтичнo привлeкaтeлнo в нeгo. Винaги ce уcмихвaшe. Иcкaх дa пoвярвaм, чe тaзи уcмивкa e иcкрeнa, иcтинcкa. Зaпoчнaх дa му припиcвaм кaчecтвa, кaквитo тoй нямaшe. В eдин мoмeнт му кaзaх, чe иcкaм ceмeйcтвo и дeтe. Нa 41 година cъм и вce oщe мoгa дa рoдя втoрo дeтe. Тoй кaзa, чe cъщo гo иcкa и e гoтoв. A мeceц пo-къcнo рaзбрaх, чe ce cрeщa c другo мoмичe. Прeживях ужacни мoмeнти, cигурнo и нa нeя ceгa кaзвa, чe я oбичa и e гoтoв нa вcичкo. Зaрaди нeгo eднa чacт oт мeн вeчe нe виждa дoбрoтo, крacoтaтa, нe вярвa в любoвтa. Тoвa бoли, мнoгo бoли ", сподели тогава Бoня, която бе сменена със сънародничката си Лолита Османова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР