Една от 39-те жертви от камиона с трупове, открит преди

...
Една от 39-те жертви от камиона с трупове, открит преди
Коментари Харесай

Шокиращ обрат около жертвите в камиона ковчег от Есекс

Една от 39-те жертви от камиона с трупове, открит преди два дни в Англия, може да се окаже от Виетнам, разгласи виетнамски правозащитник.

Хоа Нгием от основаната във Виетнам правозащитна организация „ Пространство за човешки права “ сподели, че 26-годишната Фам Тхи Тра Ми е изпратила есемес на майка си, в който казвала, че не може да диша.

Съобщението било изпратено по времето, когато хладилният резервоар, в който бяха открити телата, е бил на път от Белгия за Англия, съобщи правозащитникът, представен от Българска телеграфна агенция.

Лъснаха заплетени закононарушения у нас към камиона-ковчег с 39 натрупа, два пъти...

„ По новините оповестиха, че всички 39 души са били китайци, само че семейство Тра Ми се пробва да ревизира дали тяхната щерка е била измежду тях “, сподели правозащитникът и добави, че хора, с които организацията му поддържала контакти, са получили още сигнали, че може да е имало повече виетнамци в контейнера.

Припомняме, че през днешния ден английската полиция заяви, че мъж и жена на 38 години от Уорингтън, Чешър са задържани в границите на следствието на случая с откритите 39-трупа в хладилен камион в Есекс .

25-годишният водач, родом от Северна Ирландия, беше задържан още същия ден. Според английски медии това е Мо Робинсън, от северноирландския град Портадаун. Властите към този момент публично не са съобщили името на водача.

Засега не са му повдигнати обвинявания. Той остава в ареста за още 24 часа, през които ще бъде разпитван.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР